A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

27 грудня 2018 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулася чергова нарада керівників ЗЗСО Буського району.

Дата: 28.12.2018 09:47
Кількість переглядів: 330

27 грудня 2018 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулася чергова нарада керівників ЗЗСО Буського району.

    Начальник відділу освіти Буської РДА Олійник Г.М. прозвітувала присутнім про підсумки роботи відділу освіти у 2018 році та розкрила перспективи  роботи у 2019 році. Поряд із вагомими здобутками освітян у галузі будівництва і реконструкції навчальних закладів минулий рік насичений значимими подіями, а саме: відсутня заборгованість по виплаті зарплати вчителям, завершилася участь у двох мікропроектах: закупівлі спортінвентаря в НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.» та утеплення фасаду Дитячого Будинку «Добре серце» в с. Новий Милятин , розпочато роботи по реконструкції  басейну Буської ДЮСШ, здійснено багато закупівель миючих та дезинфікуючих засобів для ЗЗСО району. У 2018 році створено ще один опорний навчальний заклад – Олеську ЗОШ І-ІІІ ст., придбано шкільний автобус, відкрито Центр військово-патріотичного виховання ( кер. Луженцов В.В.) і КУ ІРЦ Буської районної ради (директор Тронь Н.М.); спільними зусиллями педагогів, учнів, працівників районного інформаційно-методичного центру, відділу освіти та видавництва «РАСТР-7» видано книгу «Воїни миру». Минулий рік знаменний ще й тим, що зроблено перший крок у Нову українську школу: здійснено закупівлю дидактики, сучасних меблів для 1 класу,  комп’ютерної техніки і комп’ютерних робочих місць для вчителя.

     На сьогоднішній день маємо переможця конкурсу «Вчитель року-2019» у номінації «Французька мова» Ларису Гучок , вчителя ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1», переможця Всеукраїнського диктанту національної єдності  Світлану Коваль, вчителя української мови і літератури НВК «Буська ЗОШ І ст.-гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» та переможця ІІІ (обласного) етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, ученицю 8 класу Буської гімназії Анну Кравчук.

     Кожна перемога і кожна завершена справа ставить перед освітянами нові завдання і зобов’язує до основного – забезпечувати міцні знання і об’єктивне оцінювання навчальних досягнень учнів. Саме на це було звернено увагу у виступі головного спеціаліста відділу освіти Шимківа М.С., який, готуючи питання на нараду, відвідав і проконтролював роботу в НВК «Задвір’янська ЗОШ І-ІІІ ст., Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст., Олеській ЗОШ І-ІІІ ст. та НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.». Досвідом роботи у довірених закладах поділилися директори Підставська Л.І. і Максимів А.С.

     Директор КУ ІРЦ Буської районної ради Тронь Н.М. розповіла присутнім про психолого-педагогічний супровід дітей раннього віку і особливості складання індивідуальних програм реабілітації дітей з інвалідністю.

     Освітяни взяли участь в обговоренні актуальних питань, як от: про можливість працевлаштування демобілізованих військовослужбовців у закладах освіти у 2019 році, про місцеві «Програми національно-патріотичного виховання», про заходи на відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (Шимків М.С.); про відповідність замовлення і кількості отриманих підручників (методист Гулка З.В.); про підсумки конкурсу «Вчитель року-2019» (завідувач РІМЦ Максим Г.С.); про здачу звітів щодо кількості військовозобов’язаних, про надання інформації про дітей, які проживають в сім’ї опікунів ( головний спеціаліст Глуховецький Б.Л.), робота навчальних закладів в ОМУНІ, подання замовлень на документи  про освіту (провідний спеціаліст відділу освіти Ільницька О.І.).

     Відбулася також колегія освіти, яка затвердила план роботи відділу освіти на 2019 рік.

     Начальник відділу освіти Олійник Г.М. привітала учасників наради з прийдешнім 2019 Новим роком.

 

 

                                                  С. Лабінська,

методист районного інформаційно-методичного центру

 відділу освіти Буської РДА

      

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень