A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії. Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, у ОЗНЗ "Красненська ЗОШ І-ІІІ ст.№1" відбувся захід на тему "Ні- торгівлі людьми".

Дата: 19.10.2018 11:15
Кількість переглядів: 198

18 жовтня відзначався Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення.

Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання ефективний інструмент протидії. Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, у ОЗНЗ "Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1" відбувся захід на тему "Ні- торгівлі людьми".

Мета заходу – підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гострих проблем торгівлі людьми, обговорити причини,форми та ознаки цього явища.

Практичний психолог Замоцька Н.В. і соціальний педагог Сторонянська І.І. ознайомили старшокласників з існуючою проблемою та способами її уникнення, розробили рекомендації "Як подбати про власну безпеку".

Старшокласники переглянули відеофільм "Торгівля людьми" та відповіли на анкетні питання, пов'язані з насиллям.

Директор школи Чиж І.І. згадала про трагічні події, які відбулися 17 жовтня у місті Керч, наголосивши, що життя кожної людини залежить від її вчинків, дій, думок.

   

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень