A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Мова – серце нації

Дата: 02.03.2020 11:27
Кількість переглядів: 210

У районному дитячому будинку «Добре серце» с. Новий Милятин з 21.02. по 27.02 проведено тиждень українознавства «Мова – серце нації»  в рамках відзначення Міжнародного дня рідної мови.

21.02. Горошко О.І. провела лінійку «Сильна мова, успішна держава»; 24.02. вихователь старшої групи Штрайхер М.Г. – виховну годину «Ми пишаємось, що ми українці», метою якої було: продовжувати відроджувати українську мову, українську державність, націю. Ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить, виховання любові до державної української мови.

Соціальний педагог Кліщинська О.М. організувала конкурс «Найкращий зошит з української мови». Переможцем стала Фурманевич Василина, учениця 3 класу.

27.02. вихователі Горошко О.І. та Лось А.М. провели вікторину «Знавці української мови». Переможці: Ящук Володимир, Тимчишин Артем, Данилів Таїсія.

Такі заходи об’єднують дітей, педагогів і показують високий прояв почуття патріотизму, любові до рідної мови та своєї Батьківщини.

Володимир Пристач, директор

Буського РДБ «Добре серце»

 

      

 

      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень