A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Реформа освіти – в дії

Дата: 28.11.2019 16:11
Кількість переглядів: 210

28 листопада 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулася планова нарада директорів ЗЗСО району.

Нараду розпочала начальник відділу освіти Буської РДА Олійник Г.М. Вона повідомила, що начальником державної служби якості освіти Львівської області призначено Загреву В.О., зустріч якої з освітянами Бущини планується провести у грудні.

Провідний спеціаліст Ільницька О.І. ознайомила присутніх із результатами перевірки стану ведення шкільної документації. Наголосила на необхідності дотримання вимог нової Інструкції з діловодства.

На нараду виносилися питання інтеграції навчальних предметів у початковій школі як ефективної форми навчання молодших школярів (методист Людмила Гарбіч). Із досвідом роботи вчителів початкової ланки ознайомила директор НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Ірина Білостоцька.

Про інноваційні методи навчання на уроках літератури, використання популярних сайтів і роботу з «текстами нової природи» розповіла методист Світлана Лабінська. Директор Буської гімназії Ольга Антонишин презентувала досвід учителів та учнів по впровадженню інноваційних методів у процес вивчення творів української та зарубіжної літератури (створення відеороликів, буктрейлерів, сторінок письменників у соціальних мережах, написання асоціативних творів, творів-сугестій тощо).

Учасники наради обговорили ряд ключових питань стосовно роботи Центру військово-патріотичного виховання, бронювання військовозобов’язаних, організації дитячого харчування та співпрацю з комісією у справах дітей.

Світлана Лабінська, методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

   

   

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень