A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Добре серце» – перемагає!»

Дата: 29.11.2019 12:46
Кількість переглядів: 206

Уже понад кілька років в період підготовки до свята Миколая обласним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" проводяться фізичні змагання в Новомилятинській ЗОШ І-ІІІ ст., учасниками яких є вихованці дитячого будинку «Добре серце» с. Новий Милятин та учні школи. Такі змагання відбулися 25.11.2019 р.

Всього у спортивних змаганнях взяли участь три команди, а саме команда "Леви" (вихованці дитячого будинку "Добре серце"), команда "Кмітливі" та команда "Дужі" (учні місцевої школи), всього по десять учасників у кожній команді.

Після привітання команд та представлення плакатів, розпочалися самі змагання. Під час ігор-естафет: "Біг в обручі ", "Біг із м’ячами", "Стрибки в обручі", "Спортивна вікторина" та інші, учасники команди "Леви" показали свою швидкість, спритність, витривалість, вміння співпереживати за команду. Особливо добре проявили себе у спортивних змаганнях вихованці Віхоть Олексій, Віхоть Сергій, Морозюк Віталій, Ящук Світлана, Томашкова В. Хочеться відзначити також спортсменів із команди "Леви" – Данилів Таїсію, Масло Адріану, Генько Вероніку, Пилипчука Владислава, Ящука Сергія, які теж у нелегкій боротьбі із суперниками виборювали першість для команди.

У напруженій боротьбі, палкій підтримці уболівальників, перемогу здобула команда "Леви" – І місце, вона здолала своїх однолітків із команди "Дужі" – ІІ місце та "Кмітливі" – ІІІ місце.

В кінці змагань до учасників із словами привітання та подяки звернувся Татарин Дмитро, Пасічник Богдан, які подякували всім учасникам змагань, нагородили медалями та подарунками. А вчитель фізичної культури школи Банах П.П. запросив учасників та гостей зробити загальне фото на пам'ять.

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису   Фото без опису  

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень