A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У зв’язку з вшануванням Днем пам’яті жертв голодоморів, з метою гідного вшанування закатованих українців та донесення до широкої аудиторії, передусім учнівської молоді, об’єктивної інформації про трагічні події української історії, в Ожидівській заг

Дата: 26.11.2018 12:56
Кількість переглядів: 485

   У зв’язку з вшануванням Днем пам’яті жертв голодоморів, з метою гідного вшанування закатованих українців та донесення до широкої аудиторії, передусім учнівської молоді, об’єктивної інформації про трагічні події української історії, в Ожидівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено  інформаційно-просвітницькі заходи, приурочені цій трагічній даті.

     У шкільній бібліотеці протягом тижня була оформлена виставка фотоматеріалів та літератури «Голодомор геноцид українського народу». 23 листопада у 1-11 класах проведено урок-реквієм «Дзвони скорботи», а також  згідно графіку у всіх класах пройшли виховні години на  тему «Жертви  голодоморів та  політичних репресій».

   Під час лінійки памяті, яку підготували учні 9 класу разом з бібліотекарем  Лисак О. Я., школярі та вчителі  вшанували пам’ять померлих під час Голодомору хвилиною мовчання. Учнівський комітет  виготовив тематичну композицію «Свіча памяті», котру передали у місцевий храм.

   У День пам'яті жертв голодомору, 24 листопада, учні та вчителі школи взяли участь у Всеукраїнській акції «Запали свічку пам'яті».

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень