A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

“У нашій пам’яті Вони назавжди залишились…”

Дата: 20.02.2019 13:10
Кількість переглядів: 522

Сьогодні, 20.02.2019 р. у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» вшановували   героїв Небесної сотні. Виховний захід «У нашій пам’яті Вони назавжди залишились…», підготували учні 9 класу та педагог- організатор Шпак Н.Г. Слова, які лунали  із вуст виступаючих, були пронизані смутком і болем, і водночас гордістю і гідністю за тих , хто віддав і до сьогодні віддає своє життя за мир і спокій кожного з нас .

Також проведені  тематичні виховні години класними керівниками 5-6 класів. Учні початкових класів приєднались до акції «Ангели памяті» і разом зі своїми наставниками  виготовили паперових журавликів. А  учнів 7-8 класів  переглянули фільм « Герої Небесної сотні».

Це найменше, що ми можемо зробити для героїв Небесної Сотні . Ми маємо розповідати учням про події , які відбулися і відбуваються у нашій державі.  Наші діти вчаться жити, і саме вони будуть втілювати у життя  мрії загиблих героїв.

Не залишаймо нікого із горем наодинці! Доземний уклін усім матерям і батькам, які виховали таких синів! Вічна память  героям! Слава Україні! Героям слава!

 

 

Світлана Петришин,

завідувач філії НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.»

ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1»

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень