A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою організації правоосвітньої роботи серед шкільної молоді з 10 по 14 грудня у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було організовано виховні заходи, присвячені Всеукраїнському тижню права.

Дата: 17.12.2018 14:51
Кількість переглядів: 275

   З  метою організації правоосвітньої роботи серед шкільної молоді з 10 по 14 грудня у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було організовано виховні заходи, присвячені Всеукраїнському тижню права.

    Восьмикласники під керівництвом учителя історії та правознавства Батюк Оксани Миколаївни підготували загальношкільну тематичну лінійку «Право у твоєму житті», наголосивши на необхідності знати права та виконувати обов’язки. Учні закликали скористатися матеріалами книжково-журнальної виставки «Правові знанняце веління часу».

     Оксана Миколаївна залучила учнів 6, 7, 8 класів до проведення Всеукраїнського уроку «Права людини», під час якого ознайомила учнів  із Загальною декларацією прав людини, яка  засвідчує основні міжнародно-правові стандарти. Під час виховної години «Діти: злочин та кара» учитель разом із учнями розглянули поняття злочину, наголосивши на відповідальності неповнолітніх за скоєні правопорушення. У грі «Найрозумніший» змагалися між собою восьмикласники Турій Соломія, Наконечний Тарас та Мороз Андрій. Школярі відповідали на питання правової вікторини, розгадували зашифровані слова. Перемогу отримав Наконечний Тарас.

    Школярі  взяли участь у конкурсі стіннівок на правому тематику. Переможцями стали учні 6, 8 класів. Друге місце посіли семикласники.

   Класний керівник Короляк Лідія Андріївна організувала для учнів 6, 7 класів  брейн-ринг «Знаємо свої права, виконуємо свої обов’язки». Між собою змагалися команди «Юристи» та «Правознавці». Діти відповідали на запитання бліц-вікторини, складали зі слів вислови, що стосувалися необхідності дотримання законів, знання прав та свобод людини відтворили на «правовому дереві». Перемогу здобула команда «Правознавців».

 

Лариса Барда,

директор школи

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень