A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У ДНЗ «Оленка» Буського району проведено Тиждень духовно-морального виховання у форматі 1030-ліття Хрещення Київської Русі – України.

Дата: 15.11.2018 15:31
Кількість переглядів: 379

У ДНЗ «Оленка» Буського району проведено Тиждень духовно-морального виховання у форматі 1030-ліття Хрещення Київської Русі – України. Адже формувати духовність на засадах християнської моралі, доброті, людяності, милосердя на основі традицій, досвіду своєї родини та рідного народу «варто починати з найблагодатнішого віку – дошкільного дитинства»  (за С. Русовою).

У молодшо-середній групі – це Тиждень родинного виховання (Теми занять: «Малюнок для мами», розповідь «Моя сім'я», бесіда «За що я люблю своїх рідних?», «Читання вірша Гринько «Мама», розповідь-бесіда «У родині всі працюють, я допомагаю»;  читання творів педагога В. Сухомлинського).

У старшій групі – це Тиждень духовно-морального виховання дошкільнят на християнських цінностях. Теми занять: «Ми чемні і слухняні діти», «Співчуття і чуйність», «Дивосвіт навколо нас», «Створення світу», «Ми у світі». Також у ДНЗ було організовано виставку робіт «Творим з мамою і татом, творим в нашім дитсадку».

Як підсумок проведеної роботи 14.11.2018 р. в ДНЗ «Оленка» відбувся районний семінар освітян дошкільної освіти. Учасники відвідали Свято молодшо-середньої групи «Звідки беруться діти?» (вихователь Сосновська М.А.) та інтегроване заняття старшої групи «Ми – діти Божі» (вихователь Онисько Г.П.). А 15 листопада – Свято молодшо-середньої групи відбулося в колі батьків вихованців. Тож у тісній співпраці з батьками дбаймо про чисту душу дитини!

Марія Романів,

директор ЗДО «Оленка» с. Новий Милятин

      

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень