A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

На виконання Указу Президента України від 24 жовтня 2018 року «Про заходи у зв’язку з Днем пам’яті жертв Голодомору» та з метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу у НВК «Соколянська ЗОШ I-II ст. – ДНЗ» проведено ряд тематич

Дата: 26.11.2018 17:34
Кількість переглядів: 192

Запалила свічку, запалила, 
Щоби більше лихо не ходило, 
Хай палає свічка світлом білим, 
Щоб в бабусі серце не боліло… 
Щоби більше не прийшло те горе, 
Хай горять свічки Голодомору. 
Чуєш – душі аж до неба кличуть! 
Хай горять вогненні білі свічі!

Кожен народ має свої традиції, історію, пам’ять. Минуло багато років від часу тієї страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Ця тема не може бути байдужою для кожного з нас.

Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рану в серці України, пов’язану з Голодомором 1932-1933 років, загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримувати життя.

На виконання Указу Президента України від 24 жовтня 2018 року «Про заходи у зв’язку з Днем пам’яті жертв Голодомору» та з метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу у НВК «Соколянська ЗОШ I-II ст. – ДНЗ» проведено ряд тематичних виховних заходів.  

Класними керівниками було проведено тематичні виховні години, уроки пам’яті жертв голодомору та виготовлено квітки-незабутки. Учні 8 класу під керівництвом класного керівника Затхей Г.Д. розповсюдили флаєри в місцевих організаціях та установах з метою підтримання акції «Запали свічку пам’яті» та виготовили  тематичну композицію і передали її  до місцевого храму Пресвятої Трійці.

Підсумком до всіх проведених заходів стала тематична лінійка «Ми низько голови схиляємо», приурочена Дню пам’яті жертв голодомору, яку підготували учні 5-8 класів під керівництвом педагога-організатора Метельської О.І.

 

 

Затхей Г.Д.,

педагог-організатор

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень