A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Засідання Координаційної ради психологічної служби системи освіти Золочівського району.

Дата: 21.08.2024 15:45
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Членами Координаційної ради від Буської громади є двоє фахівців психологічної служби - Nadya Stadnik та Марія Василик .

Голова професійної спільноти та психолог ЦПРПП Надія Стадник презентувала діяльність практичних психологів та соціальних педагогів за 2023 - 2024 навчальний рік.

Участь у засіданні взяла також директор Інклюзивно - ресурсного центру Наталія Тронь, яка розповіла про діяльність та виклики у процесі роботи.

Захід відбувся за участі керівників Бродівського, Буського і Золочівського Інклюзивно-ресурсних центрів та відповідальних осіб за психологічну службу в органах управління освітою територіальних громад.

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я та спорту Наталія Прокопик представила учасникам засідання проєкт Положення про проведення обласного конкурсу «Практичний психолог року-2024».

Голови професійних спільнот практичних психологів та соціальних педагогів кожної громади презентували діяльність психологічної служби на місцевому рівні, зазначивши про досягнення та виклики в процесі роботи.

Діяльність інклюзивно-ресурсних центрів громад представили директори Бродівського ІРЦ- Вікторія Магола , Буського ІРЦ- Наталія Тронь та Світлана Вовнянка- психолог Золочівського ІРЦ.

Проаналізували пріоритетні напрямки роботи психологічної служби в системі освіти Золочівського району на 2024-2025 навчальний рік, враховуючи результати роботи за попередній 2023-2024 навчальний рік. Напрацювали шляхи співпраці та взаємодії між фахівцями психологічної служби закладів освіти та фахівцями інклюзивно-ресурсних центрів.

Дякуємо всім учасникам за активну роботу та бажання співпрацювати!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень