A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У Золочеві відбулася нарада з безпеки кіберпростору для педагогів

Дата: 27.08.2024 17:16
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Так вже склалося, що від самого свого початку людство вчилося взаємодіяти з трьома основними природніми середовищами: землею, водою і повітрям. Однак, з появою інтернету з’явився ще один вимір – кіберпростір, і це внесло певні корективи у наше життя, продемонструвало свої переваги й небезпеки, особливо щодо електронних пристроїв і пов’язаних з ними справ.

Сьогодні в актовому залі райдержадміністрації, за ініціативи управління з питань цифрового розвитку Львівської облдержадміністрації, спільно з управлінням з протидії кіберзлочинам у Львівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України й педагогічною спільнотою Золочівського району обговорили дуже цікаву й актуальну тему, яка поєднала у собі чотири важливі поняття: кібербезпека, медіаграмотність, кібергігієна та кібербулінг. Зі вступним словом привітав усіх учасників заступник голови Золочівської РДА Богдан Гринишин.

«Дякуємо всім за участь! Завжди пам’ятайте і дбайте про безпеку у своєму віртуальному просторі, навчайте медіаграмотності своїх дітей, адже це, передусім, ваша безпека і безпека ваших реальних справ!», – наголосив Богдан Гринишин.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень