A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Здорові зуби – запорука здоров’я та гарної посмішки

31 жовтня 2019 р. дошкільнята старшої групи ДНЗ «Лелеченя» м. Буська (вихователь Вовк Л.В., практичний психолог Якимович С.К., помічники вихователів Чучман Н.В., Квасниця І.Д.) здійснили  пізнавальну екскурсію: разом з Афлатуном  відвідали стоматологічну клініку «Бурмед» (м.Буськ).

11:29 01.11.2019

Пізнавальна екскурсія на Ожидівський млин

З метою виховання любові до рідного села, його мешканців, поваги до традицій історії минулого, бережного відношення до результату праці мешканців села, цими погожими днями учні 3-А та 3-Б класів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом класоводів Запоточної Г.Р. та Гудими Л.М. здійснили пізнавальну екскурсію на ТзОВ "Ожидівський млин".

12:15 31.10.2019

«Осінні канікули – 2019»

Чудова пора осінніх канікул при хорошій погоді. А коли вони проведені ще й з користю, то приємніше вдвічі. Саме такими видалися «Осінні канікули – 2019» для учнів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. Школярі 5 класу (класний керівник Батюк Р.В.) та 6 класу (кл. керівник Данилиха О.М.) здійснили захоплюючу поїздку в Карпати.

12:05 31.10.2019

Незабутні враження

З нетерпінням чекали канікул школярі НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ». Адже в перший день канікул ми разом з учителями та сільським головою поїхали на екскурсію в м. Львів на державний авіаційно-ремонтний завод. Прибули ми на цей військовий об’єкт на запрошення нашого славного земляка начальника випробувальної станції, льотчика – випробувача Дацківа Олега Теодоровича.

10:59 29.10.2019

Ігрові технології в НУШ

28 жовтня 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» розпочалось навчання з питань використання ігрових технологій та діяльнісних методів навчання в умовах Нової української школи для вчителів 1 і 2 класів.

12:52 28.10.2019

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО ГАРНОЇ СПРАВИ

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності дошкільнят та з метою виховання любові та бережного ставлення до природи 25 жовтня у ДНЗ «Малюк» смт. Красне з вихованцями було проведено заняття на тему «Батарейки, здавайтеся!». Вихователь Юськів Л.М. ознайомила дітей з призначенням батарейок та їхнім шкідливим впливом на природу.

12:29 28.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень