A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Промінчик доброти

Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити у горі і біді – це в характері українського народу.

10:16 18.11.2019

Безпека учнів на дорозі

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватись Правил дорожнього руху.

10:11 18.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб кожної людини. У дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і берегти. Мить – і яскраві фарби радості можуть змінитися на сумні відтінки біди.  А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння діяти в тій чи іншій ситуації, чітко дотримуватися правил.

09:52 18.11.2019

Безпека понад усе

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. з 11 по 17 листопада тривав Тиждень безпеки дорожнього руху, головною темою якого стала безпека учнів на дорозі.

09:34 18.11.2019

Дошкілля Бущини: працюємо з документами

15 листопада 2019 р. відбулася інформаційно-методична нарада директорів закладів дошкільної освіти Буського району в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка». Ключовим стало питання «Управлінська діяльність директорів ЗДО: Інструкція з діловодства у ДНЗ» – головний спеціаліст відділу освіти Глуховецький Б.Л. Методичний супровід здійснювала методист РІМЦу Гулка З.В.

16:58 15.11.2019

Дбаємо про безпеку нашого життя

З 11 по 17 листопада в Балучинській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень  безпеки дорожнього руху. З цією метою класними керівниками та класоводами були проведені заходи , а саме: практичні заняття « Чи вмієш ти переходити дорогу?», бесіди, вікторини. Для ознайомлення з дорожніми знаками для учнів 2 та 4-го класів класовод Майба О.М. використала настільну гру «Правила дорожнього руху». Практичне ознайомлення з дорожніми знаками та правилами переходу вулиць учнів початкових класів відбувалось під час екскурсії рідним селом. Також відбувся конкурс малюнка «Чи знаєш ти правила дорожнього руху?». І хоча учні школи вивчають правила дорожнього руху на протязі всього навчального року, проведення Тижнів безпеки стимулює учнів до дотримання ними правил. Бо саме дотримання і виконання правил є запорукою безпеки їх життя і здоров’я.

12:59 15.11.2019

О мово рідна! Золота колиско!

Під такою назвою відбулося свято до Дня писемності та української мови в НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.», яке підготували і провели учні 8 класу під керівництвом Біжко Н. В. 12 листопада 2019 року.

12:56 15.11.2019

Щоб безпечними були для нас дороги

Протягом тижня у НВК «Переволочнянська ЗОШ І-ІІ ст.» проводилися  виховні заходи з безпеки дорожнього руху. Учні початкових класів повторили Правила дорожнього руху, виконуючи тести: «Автомобілі. Дорога. Пішохід.»

12:53 15.11.2019

«Ну що б, здавалося, слова…»

З 8 по 13 листопада в Утішківській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень української писемності і мови, який розпочався участю в акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». Особлива атмосфера панувала під час конкурсу віршів «Ну що б, здавалося, слова…», де учні початкових класів показали свій талант у декламуванні поезій. Не менш цікавою була квест-гра «Мово моя калинова», в якій учні розгадували мовні загадки, розв’язували ребуси, продовжували прислів’я та приказки і показували знання мовних термінів.

13:16 14.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень