A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

16 днів проти насильства

З 25 листопада по 10 грудні 2019 року в Буському районному дитячому будинку «Добре серце» було проведено Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства». За планом роботи практичним психологом Бедецькою У.В. та соціальним педагогом Кліщинською О.М. були розроблені інформаційні буклети як для дітей , батьків та вихователів «Насильство в сім’ї: як захистити себе та родину?», «16 днів – про що вони говорять», «Зупинимо булінг разом», «Знай свої права», «STOP – булінг», а також пам’ятки « Як допомогти дітям упоратися з булінгом, насильством». Соціальним педагогом було проведено анкетування «Явища шкільного та домашнього насильства» з метою виявлення обізнаності дітей про насильство в сім'ї та школі. Також провели виставку малюнків на тематику: «Мій улюблений світ – без насильства», інформаційний дайджест «16 днів проти насильства».

12:21 13.12.2019

«Андрію-Андрію, я на тебе коноплі сію, дай мені знати, З ким їх буду брати»

Саме такими словами закликали дівчатка хлопчиків на свято у ДНЗ «Барвінок» с. Мармузовичі Буського району. Адже свято Андрія і його особливості святкування, розпочинають зимовий цикл тематичних різдвяно-новорічних свят.

10:34 13.12.2019

А чи давно ви були на справжніх вечорницях?

Там де панує неповторний дух жартів та веселих пісень, де ллється повноводною рікою мелодійна українська пісня, де парубки силою міряються, а дівчата, наче квіточки мліють від задоволення приготування вареничків та вишивання, там проходять зимовими вечорами веселі українські вечорниці.

10:21 13.12.2019

Знай свої права

З метою формування правової культури учнів, в рамках Всеукраїнського тижня права, 12 грудня у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» відбулася урочиста лінійка «Знай свої права». Виступ підготували вчитель правознавства Литвин М.М, педагог-організатор Король М.А та учні 5 і 9 класів.

10:14 13.12.2019

Миколай, ти до всіх завітай!

9 грудня 2019 року учні НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» долучилися до акції «Привітай воїна ООС» з нагоди Дня святого Миколая. Діти підготували невеличкі подарунки: теплі речі, засоби гігієни, солодощі, малюнки і листівки для воїнів, які захищають мир та спокій всіх українців. Учні вдячні героям за те, що вони бережуть  цілісність нашої держави, жертвують власним здоров’ям, життям.  Тож дорогі наші захисники: діти вас дуже люблять, пишаються вами та з нетерпінням чекають на ваше повернення до рідних домівок.

09:18 13.12.2019

Дошкілля Бущини: ділимось досвідом…

Відповідно до плану роботи районного методичного об’єднання (РМО) для педагогів дошкільної освіти 11.12.2019р. проведено майстер-клас. Методичний супровід здійснювала методист РІМЦу Зіновія Гулка. Голова РМО Наталія Забронська (вихователь-методист ДНЗ «Берізка») акцентувала увагу учасників щодо реалізації Базового компонента дошкільної освіти (БКДО) в частині освітньої лінії «Дитина у світі культури». А вихователі ДНЗ Віра Кіпран, Мар’яна Мухар, Олександра Федина (відповідно: «Сонечко» с.Утішків, «Рукавичка» с.Побужани, «Джерельце» смт.Олесько) представили свій досвід у контексті завдань варіативної складової БКДО. А варіативна складова БКДО – це гурткова робота з дошкільнятами.

13:34 11.12.2019

Бути волонтером - почесно

Готуючись до Дня святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят, педагогічні та учнівські колективи ЗЗСО Буського району долучилися до благодійної волонтерської акції «Привітай воїна ООС!»: зібрано теплі речі, засоби гігієни, солодощі, дитячі малюнки, листівки.

16:16 10.12.2019

На варті рідної землі!

З нагоди Дня Збройних Сил України, з метою виховання в учнів почуття  патріотизму напередодні 6 грудня в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися патріотичні заходи. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Воно значне не лише для військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

11:11 09.12.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень