A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Маленькі ріпнівці у театрі

13 листопада 2019 року учні 1-4 класів Ріпнівської ЗОШ І ступеня побували на виставі «Бременські музиканти» постановки акторів Львівського обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича у Буському районному народному домі.

12:46 14.11.2019

"Андрей Шептицький – будівничий, князь, лідер"

Сьогодні, 14 листопада, учні 8 класу Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з вчителем християнської етики Москвою Н.Б. провели літературні читання "Андрей Шептицький-будівничий, князь, лідер", присвячені 75-річниці з дня смерті Митрополита. Учні дізналися про пастирську діяльність о.Андрея, його бажання побудувати єдину українську церкву. А також мали змогу побачити каплицю-усипальницю родини Шептицьких, крипту собору св.Юра, сучасний вигляд с.Прилбичі. Розповідь була цікавою та змістовною.

12:41 14.11.2019

«Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини»

11 листопада 2019 року учні Ріпнівської ЗОШ І ступеня Буської районної ради побували на презентації виставки «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини», яка відбулася у Новомилятинській ЗОШ І- ІІІ ступенів.

11:41 14.11.2019

Життя людини, її здоров’я – це головне...

Безпечна дорога – це життєва необхідність. Тому, з 11 по 15 листопада у ОЗНЗ «Красненська ЗОШ I-III ступенів № 1» пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, який включав у себе заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях.

11:35 14.11.2019

Плекаймо рідну мову!

11 листопада з нагоди відзначення Дня української писемності та мови в НВК «Тур’янська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся конкурс «Чарівні україночки». Учениці 8 і 10 класів об’єдналися у дві команди – «Лілея» та «Калина». Дівчата брали участь у різних конкурсах, де проявили своє знання мови, історії, українознавства, а також показали себе вмілими господиньками.

11:18 13.11.2019

«Ну що б, здавалося, слова…»

З  8 по 13 листопада в Утішківській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень української писемності і мови, який розпочався участю в акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». Особлива атмосфера панувала під час конкурсу віршів «Ну що б, здавалося, слова…», де учні початкових класів показали свій талант у декламуванні поезій. Не менш цікавою була квест-гра «Мово моя калинова», в якій учні розгадували мовні загадки, розв’язували ребуси, продовжували прислів’я та приказки і показували знання мовних термінів.

11:15 13.11.2019

«Орлятко-2019»

У школах України стартував IX Всеукраїнський конкурс з німецької мови «Орлятко».

11:10 13.11.2019

День писемності

Не зраджуючи традиції, цьогоріч школярі Сторонибаської ЗОШ І-ІІІ ст. (5-11 класи) знову долучилися до акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдности». Окрім цього заходу, було проведено ряд інших: участь у мовознавчих вікторинах на сайті «Живи українською» (5 клас – «Українські народні приказки», 7, 8 класи – «Рідковживані українські слова»), а для учнів 11 класу була запропонована відеозустріч з  директором Інституту української мови, доктором філологічних наук Павлом Гриценком «Про глибинні, історичні витоки української мови».

10:59 12.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень