A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

День українського добровольця

14 березня 2019 року в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія- інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбувся флешмоб до Дня українського добровольця. Старшокласники виконали гімн Українського війська «Зродились ми великої години». На заході був присутній заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення Буського військового комісаріату Львівської обл.  майор Володимир Мащак, учасник ООС.

13:31 14.03.2019

Герой нашого часу

З метою формування патріотичного виховання та знайомства із справжніми героями України, 14 березня у НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» відбулася зустріч з учасником АТО Грехом М.С.

13:23 14.03.2019

Зустріч з учасником АТО

           У рамках профорієнтаційної бесіди «Військовослужбовець – професія чи покликання» учнівський колектив Гумниської ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району зустрівся з учасником АТО Вороновським Володимиром Степановичем.     

13:18 14.03.2019

Ми у навчальному центрі Національної гвардії України

    13 березня 18 учнів 9-11 кл. Побужанської ЗОШ разом з класними керівниками  Корчаковською М.Л. та Середою О.Л. побували у навчальному центрі національної гвардії України у м. Золочеві. Присутні мали змогу побачити відеомонтаж підготовки курсантів до бойових дій. Військовослужбовці продемонстрували першу медичну допомогу при важких пораненнях та дозволили взяти в руки макети автоматів, гранати, пістолети. Також відвідали комп’ютерний клас, клас дистанційного управління та радіозв’язку. Учні мали можливість сісти за кермо танка та бойової машини, стріляти з лазерної зброї. Всі були приємно вражені, бо екскурсія закінчилася смачним солдатським обідом.

20:06 13.03.2019

Тарасовими стежками

      У середу 13 березня в старшій групі «Сонечко» ДНЗ «Казка» с. Ожидів було проведено тематичне заняття на тему «Тарасовими стежками».

19:58 13.03.2019

Майбутня професія – перукар-модельєр

  Учнівська молодь Гумниської ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району взяла участь у профорієнтаційній екскурсії  в одну із перукарень районного центру.

19:50 13.03.2019

Т. Шевченко наш. Він для всіх століть

 У зв’язку з відзначенням 205-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка, із метою вшанування пам’яті реформатора української мови, основоположника української літератури, популяризації його літературної та мистецької спадщини 12 березня 2019 року у Новомилятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося літературно-мистецьке свято «Т. Шевченко наш. Він для усіх століть…». У ньому взяли участь учні 8-10 класів та 3 класів, вокальний ансамбль вчителів школи. Підготували свято класний керівник 8 класу Івашків О.С., педагог-організатор Мельник Г.Р., вчитель музичного мистецтва Чернецький  В.Г.

19:45 13.03.2019

День українського добровольця

До Дня українського добровольця учні 10 класу ОЗНЗ “Олеська ЗОШ І-ІІІ ступенів” виконали гімн-марш українських націоналістів, а віднедавна марш нової армії – “Зродились ми великої години”. Бути небайдужим до долі своєї країни, честі і пам’яті своїх славних батьків, зміцнення патріотичного духу — основний посил цього дійства. Молоде покоління повинно зростати національно свідомими громадянами нашої держави! Бо “здорові і молоді народи не знають самообмеження” (О. Ольжич).

12:05 13.03.2019

Поклін тобі, Тарасе!

В ці березневі дні, коли вся Україна вшановує великого Кобзаря, в Острівчицькій ЗОШ І ступеня було проведено урочистий захід "Поклін тобі, Тарасе!"

19:37 12.03.2019

Мелодії весни у ДНЗ «Рукавичка»

11 березня  у ДНЗ «Рукавичка» вихователями Мухар М.Б. та Карпляк Н. І., музичним керівником Романюк В.В. в молодшій групі «Бджілки» було проведено «Свято весни».

19:21 12.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень