A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Стартували юні поліцейські

   20 березня 2019 року відбувся районний етап конкурсу «Юні поліцейські Львівщини» на базі Буської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

09:49 21.03.2019

Атестація – шлях до професійного зростання педагога

      20 березня в дошкільному навчальному закладі «Калинонька» смт. Красне відбулась атестація педагогічних працівників Дехтяренко О.В., Лук’яненко І.М., Катерчак Н.І., які презентували свій досвід роботи. В атестації брала участь представник відділу освіти Гулка З.В., методист РІМЦ.

09:26 21.03.2019

Урок української і сучасні освітні технології

   20 березня 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбувся семінар-тренінг за участю вчителів української мови і літератури навчальних закладів району.

16:33 20.03.2019

Святкоий ярмарок «Його величність – Хліб»

     20 березня 2019 року в НВК «Яблунівська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» в рамках тижня початкових класів відбувся святковий ярмарок. Діти початкових класів разом з батьками і вчителями приготували багато різних смаколиків з тіста. Задоволені були всі: діти, гості, вчителі. То ж бажаємо сердечно, щоби хліб був на столі. 

15:15 20.03.2019

Майбутнє лісу в наших руках

  Учні 8 класу НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» разом з класним керівником Боярською Л.М. взяли участь у посадці лісу в Боложинівському лісництві. Після продуктивної праці працівники лісу пригостили дітей солодощами.

15:08 20.03.2019

Екскурсія в минуле…

18 березня вихованці ДНЗ «Рукавичка» с. Побужани разом з вихователем Мухар М. Б. відвідали Світлицю (господиня Гаєвська М.В.) Народного дому с. Побужани.

15:03 20.03.2019

Роль шкільного музею у національно-патріотичному вихованні школярів

     19 березня 2019 р.на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулося засідання круглого столу керівників шкільних музеїв на тему «Виховання духовності учнів засобами музейної педагогіки».

08:59 20.03.2019

Досягнення найменших школярів

Участь учнів 1-го класу НВК «Переволочнянська ЗОШ І-ІІ ст.» у ІІІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з української мови та літератури увінчалася успіхами. Учасники нагороджені Дипломами переможців І і ІІ ст. та сертифікатом про участь в олімпіаді. Першокласники задоволені результатами своїх досягнень, які стимулюють їхнє прагнення досконало володіти рідною мовою.

18:11 19.03.2019

Карпатську спом’янім державу, що в грізний час так величаво звелась як скеля, як граніт

    Багатовікова історія українського народу – невичерпна криниця духу мудрості, перемог і страждань. Закарпаття — земля Української держави. Але шлях до об'єднання всіх українців був довгим і тернистим. I хоч Карпатська Україна проіснувала не довго, вона продемонструвала прагнення українського народу до створення власної держави, його готовність до жертв заради досягнення цієї світлої мети. 18 березня у Кізлівській ЗОШ І-ІІ ст. філії ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» з нагоди 80-річчя з дня проголошення незалежності Карпатської України було проведено круглий стіл "Карпатську спом’янім державу, що в грізний час так величаво звелась як скеля, як граніт".

13:44 19.03.2019

Ми – майбутні захисники України

На виконання протоколу засідання Міжвідомчої комісії з питань національно-патріотичного виховання Львівської облдержадміністрації щодо національно-патріотичного виховання 15 березня  у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» відбулося військово-патріотичне свято «Ми – майбутні захисники України». Учасниками змагань стали команди «Серце патріота» (6 клас) та «Світла ватра» (7 клас).

18:45 18.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень