A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Атестація – шлях до професійного зростання педагога

      20 березня в дошкільному навчальному закладі «Калинонька» смт. Красне відбулась атестація педагогічних працівників Дехтяренко О.В., Лук’яненко І.М., Катерчак Н.І., які презентували свій досвід роботи. В атестації брала участь представник відділу освіти Гулка З.В., методист РІМЦ.

09:26 21.03.2019

Урок української і сучасні освітні технології

   20 березня 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбувся семінар-тренінг за участю вчителів української мови і літератури навчальних закладів району.

16:33 20.03.2019

Святкоий ярмарок «Його величність – Хліб»

     20 березня 2019 року в НВК «Яблунівська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» в рамках тижня початкових класів відбувся святковий ярмарок. Діти початкових класів разом з батьками і вчителями приготували багато різних смаколиків з тіста. Задоволені були всі: діти, гості, вчителі. То ж бажаємо сердечно, щоби хліб був на столі. 

15:15 20.03.2019

Майбутнє лісу в наших руках

  Учні 8 класу НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» разом з класним керівником Боярською Л.М. взяли участь у посадці лісу в Боложинівському лісництві. Після продуктивної праці працівники лісу пригостили дітей солодощами.

15:08 20.03.2019

Екскурсія в минуле…

18 березня вихованці ДНЗ «Рукавичка» с. Побужани разом з вихователем Мухар М. Б. відвідали Світлицю (господиня Гаєвська М.В.) Народного дому с. Побужани.

15:03 20.03.2019

Роль шкільного музею у національно-патріотичному вихованні школярів

     19 березня 2019 р.на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулося засідання круглого столу керівників шкільних музеїв на тему «Виховання духовності учнів засобами музейної педагогіки».

08:59 20.03.2019

Досягнення найменших школярів

Участь учнів 1-го класу НВК «Переволочнянська ЗОШ І-ІІ ст.» у ІІІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з української мови та літератури увінчалася успіхами. Учасники нагороджені Дипломами переможців І і ІІ ст. та сертифікатом про участь в олімпіаді. Першокласники задоволені результатами своїх досягнень, які стимулюють їхнє прагнення досконало володіти рідною мовою.

18:11 19.03.2019

Карпатську спом’янім державу, що в грізний час так величаво звелась як скеля, як граніт

    Багатовікова історія українського народу – невичерпна криниця духу мудрості, перемог і страждань. Закарпаття — земля Української держави. Але шлях до об'єднання всіх українців був довгим і тернистим. I хоч Карпатська Україна проіснувала не довго, вона продемонструвала прагнення українського народу до створення власної держави, його готовність до жертв заради досягнення цієї світлої мети. 18 березня у Кізлівській ЗОШ І-ІІ ст. філії ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» з нагоди 80-річчя з дня проголошення незалежності Карпатської України було проведено круглий стіл "Карпатську спом’янім державу, що в грізний час так величаво звелась як скеля, як граніт".

13:44 19.03.2019

Ми – майбутні захисники України

На виконання протоколу засідання Міжвідомчої комісії з питань національно-патріотичного виховання Львівської облдержадміністрації щодо національно-патріотичного виховання 15 березня  у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» відбулося військово-патріотичне свято «Ми – майбутні захисники України». Учасниками змагань стали команди «Серце патріота» (6 клас) та «Світла ватра» (7 клас).

18:45 18.03.2019

Уклін Тобі, Тарасе!

14.03.2019 року з нагоди відзначення 205 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка в ДНЗ «Джерельце» смт. Олесько було проведено тематичне свято «Уклін Тобі, Тарасе!». Захід був організований вихователями Фединою О.Б., Сікорою І.В., Савчак М.Й.

18:06 18.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень