A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Крилатий вітер розвиває стяг, блакить із золотом на нім переплелися

23 серпня учні та педагоги Побужанської ЗОШ І-ІІІ ст. напередодні святкування Дня Незалежності нашої держави, провели флеш-моб «Стань під прапор синьо-жовтий». Учні прямували з розгорнутим прапором. Виконали музичну композицію «Хай прапор серце огорне та душу».

12:27 26.08.2019

Літературна мова – то головний двигун розвитку духовної культури народу

Окрім підведення підсумків роботи і затвердження планів на наступний навчальний рік, філологи взяли участь в обговоренні питання реалізації в освітньому процесі Закону про мову та нововведень в українському правописі.

16:34 22.08.2019

Дошкільна освіта: особистість формується у взаємодії з особистістю

Учасників об`єднали питання щодо особистості педагога у вимірі запитів ХХІ століття, педагогіки партнерства ЗДО у форматі становлення НУШ, виховання серця, розуму і рук у контексті співпраці з батьками, школою. Ділились досвідом директор ЗДО «Казка» с.Ожидів Дацків І.М., вихователі-методисти ЗДО  «Берізка» м.Буська, «Калинонька» смт.Красне, «Лелеченя» м.Буська:  Забронська Н.І., голова РМО, Миляновська Г.Ф., Якимович С.К. Брала участь директорка ІРЦ Буської райради Тронь Н.М., методичний супровід здійснювала методист РІМЦу Гулка З.В.

12:49 22.08.2019

Зміна стратегії навчання: від предметоцентризму до Дитиноцентризму

21 серпня відбулися традиційні серпневі секційні зустрічі педагогів-предметників. Зокрема, на засіданні вчителів математики учасник «Літнього інституту Україна – Канада 2019 рік» О.Березовська, вчитель математики НВК «Буська ЗОШ І-ступеня гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка», вчитель-методист ознайомила вчителів математики з новими стратегіями та підходами у викладанні математики на перехідному етапі впровадження НУШ. Традиційний спосіб навчання спрямований на вчителя. Нова стратегія навчання орієнтована на учня, ставлячи учня в центр діяльності, надаючи їм більш активну роль на уроці.

12:43 22.08.2019

Уміння вчитись і вчити по-новому

З 13 серпня 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія – інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» розпочались навчання вчителів початкових класів, які будуть навчати учнів 1 класу з 1 вересня 2020 та 2021 років за програмою НУШ.

09:36 15.08.2019

Найсмачніші ті наїдки, що самі зробили дітки

       В четвер 11 липня вихованці ДНЗ «Рукавичка» разом з вихователем Мухар М.Б. та завідуючою закладу Дітчук О.Г. провели майстер – клас «Щоби яблучний пиріг нам з’їсти, треба замісити тісто» Діти вчилися додавати різні інгредієнти та місити тісто, прикрашати пиріг яблуками.

16:07 12.07.2019

Екскурсія в капличку

У середу 3 липня вихованці ДНЗ «Рукавичка» разом з вихователем Мухар Мар’яною Богданівною та музичним керівником Романюк Василиною Василівною відвідали обереги села Побужани, капличку Пресвятої Богородиці та статую Ісуса Хреста.

12:40 04.07.2019

День Конституції України у с. Переволочна

30 червня у НД с.Переволочна відзначили День Конституції України. Урочистості розпочалися з виконання Державного Гімну. З вітальним словом до присутніх звернувся голова сільської ради В.С.Колещук. продовжився захід святковим концертом, участь в якому взяли народний фольклорний колектив «Джерело» та учні НВК «Переволочнянська ЗОШ І-ІІ ст.». Учасники свята підготували креативні танцювальні постановки та виконали вокальні номери. Будьмо чесними громадянами нашої держави, не порушуймо законів, щоб жити в мирі, дружбі й злагоді.

12:35 01.07.2019

Про Котика-Муркотика

26.06.2019 р. в ДНЗ «Сонечко» с.Утішків Кіпран Ю.Т., студентка-практикантка Бродівського педагогічного коледжу ім. М Шашкевича провела спортивну розвагу.

12:29 28.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень