A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Дитинство моє веселкове

Діти – наш найдорожчий скарб, це наша гордість, радість і наше майбутнє, бо саме в дітях ми хочемо бачити здійснення мрій та сподівань і прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свій рід та рідний край. Одним із найголовніших обов’язків є турбота, захист свободи та прав дітей.

12:44 04.06.2019

Міжнародний день захисту дітей

В перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Життя дітей у наш час не у всіх країнах однакове. Громадянські війни та збройні конфлікти і надалі змушує страждати дітей багатьох країн.

17:48 03.06.2019

Миру і щастя – всім дітям на світі

Щороку 1 червня Буський РДБ "Добре серце" с. Новий Милятин відзначає свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

16:43 03.06.2019

Кольоровий світ Дитинства

31 травня 2019 року, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, в ДНЗ «Калинонька» смт. Красне, відбулося свято «Кольоровий світ Дитинства». В цей святковий день діти прийняли участь в святковому концерті. Малюки танцювали, співали, розповідали вірші, малювали на асфальті. 

12:47 03.06.2019

ДНЗ «Лелеченя» м. Буська: травневий калейдоскоп

Ось і закінчився навчальний рік, розпочато літньо-оздоровчий період. Малечі саме час відпочити, а особливо дошкільнятам, які готуються вже у вересні стати справжніми школярами. Саме травень був найщедрішим на дитячі усмішки, свята та розваги.

12:38 03.06.2019

Останній дзвоник

31 травня 2019 р. у НВК «Переволочнянська ЗОШ І-ІІ ст.» – травневе свято, сповнене радістю і надіями, скликало на шкільне подвір’я усіх: учнів, їхніх батьків, учителів, гостей. Розпочалось свято з молебня до Матінки Божої, яке відслужив о.Степан Собків. У спільній молитві просили миру для України, здоров’я і

16:34 31.05.2019

Прощавай, колиско дитинства!

Як швидко плине час! Ось і стали дорослішими наші діти – час проводжати їх до школи. це веселе свято з присмаком суму! Радісно бачити усміхненні обличчя випускників та їх батьків та сумно розлучатися з дітками, які за ці роки стали вже рідними!

16:25 31.05.2019

Свято останнього дзвоника

31 травня у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» пролунав останній дзвоник. Для більшості учнів – це завершення навчального року, початок довгоочікуваних канікул. Для випускників – це день прощання зі школою, вихід у доросле життя. А для вчителів – це підбиття підсумків у навчальному процесі.

16:18 31.05.2019

Флеш-моб «З Україною в серці»

31 травня 2019р. у Андрїівській школі відбувся флеш-моб «З Україною в серці» з нагоди останнього дзвоника!!! Креативне свято вдалося!!!

16:12 31.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень