A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що все буде добре

Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, стане спокійно на Сході нашої держави, де виборюється право на мирне і спокійне життя. Та все ж живемо із вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.

09:46 19.05.2019

Міжнародний день вишиванки у НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Міжнародний день вишиванки пройшов у НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Одягнутися у вишиванку – означає наголосити на національній приналежності до великого народу. Повага до національних символів, зокрема до вишиванки – справа національної гордості.

09:37 19.05.2019

Спортивні змагання в Новомилятинській школі

15 травня 2019 року в Новомилятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися спортивні змагання присвячені Кирилові Трильовському – засновникові і організаторові спортивно-пожежного товариства «Січ».    

10:03 18.05.2019

Участь вихованців РДБ "Добре серце" у фестивалі "Крила весни 2019"

13.04.2019 р. вихованці Буського РДБ «Добре серце» взяли участь в обласному турнірі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» в рамках фестивалю «Крила весни 2019» серед вихованців шкіл – інтернатів, дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, який організував Департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської  облдержадміністрації спільно з Ротарі клубом «Львів Княжий».

09:56 18.05.2019

Не згасне вогнище родинне в людських запалене серцях

Під такою назвою у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району відбулося родинне свято для учнів 1-4 класів, присвячене Міжнародному дню сім’ї та Дню Матері. Учитель Бойко Ольга Володимирівна об’єднала дітей та батьків навколо ідеї спільного заходу.

16:49 17.05.2019

День вишиванки

Вишиванка – не просто одяг – це оберіг, що об’єднує тих, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається та поважає багаті традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни та далеко за її межами.

16:45 17.05.2019

Вишиванко моя, вишиванко…

Різнобарв’я вишитих сорочок заполонило Гумниську ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району. Колектив закладу освіти долучився до відзначення Всесвітнього дня вишиванки.

16:41 17.05.2019

Вишиваний оберіг родоводу

Усний журнал «Вишиванки рідного села», присвячений Дню вишиванки, відбувся у НВК «Переволочнянська ЗОШ І-ІІ ст.». Першокласники виготовили лепбуки «Ми – українці».

16:38 17.05.2019

Таланти в дії

11.05.2019 р. вихованці «Доброго серця» взяли участь у конкурсі «Таланти в дії» (м. Львів, Парк культури ім. Б. Хмельницького), який уже традиційно організовує міжнародна громадська організація «Турбота в дії». Програма дня була  змістовною, насиченою і цікавою. З дітьми працювали волонтери, які проводили різноманітні майстер-класи: «сильні та спритні», «кулінарія», «квест», «гончарство», «мехенді», «бойовий гопак» , «флорбол», «живопис», « гра на музичних інструментах», «рукоділля»  та інші.

16:35 17.05.2019

День вишиванки в Утішківській школі

Не перший рік в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст., як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року учні та вчителі школи долучилися до акції “Одягни вишиванку” у третій четвер травня. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.

16:29 17.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень