A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Виховуємо патріотів України

6 вересня 2018 року на базі НВК «Буська ЗОШ Іст.-гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулося урочисте відкриття центру військово-патріотичного виховання молоді при Буському Будинку дитячої та юнацької творчості. Центр створено за ініціативи координаційної ради при Буській райдержадміністрації та підтримки відділу освіти. Мета створення центру – виховання любові до рідної землі, гордості за державу, готовність до захисту кордонів України, поглиблення знань старшокласників із військової справи, удосконалення вмінь стрільби з навчальної зброї.

12:55 07.09.2018

День Знань

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. День Знань - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

12:48 05.09.2018

Новини

Під таким гаслом  27 серпня 2018 року на базі «НВК Буська ЗОШ І ст.-гімназія-інтернат ім.Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка»  відбулася святкова нарада керівників ЗЗСО Буського району  та голів первинних профспілкових організацій.

16:45 27.08.2018

Патріотичний диліжанс

День Конституції України – державне свято, яке святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році. У переддень свята учні НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» зібрались у бібліотеці, де був проведений патріотичний диліжанс "Конституція України із глибини віків до сьогодення".

10:46 02.07.2018

Мовний табір в Боложинові

Відлунав останній дзвоник у Боложинівській ЗОШ І-ІІ ст. Буського району. Розбіглась дітвора і стихло шкільне подвір’я. До побачення, школо! Та не на довго.

10:53 14.06.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень