A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

«Квітковий вернісаж - 2018 »

Протягом багатьох років у Ожидівській  ЗОШ І-ІІІ ст. традиційно восени проходить огляд-конкурс  квіткових композицій «Квітковий вернісаж».

13:54 19.09.2018

Виставка "Квітковий вернісаж" у НВК "Петричівська ЗОШ І-ІІ ст."

Квітковий  вернісаж – довгоочікувана  та  улюблена  подія  багатьох.  Бо  осінь – пора  неймовірних  природніх  барв  та  щедрих  дарів.  А  для  учнів – ще  й  можливість  вкотре  проявити  свою  креативність, творчу  фантазію  та  неабиякий  талант  у  створенні  вибагливих  композицій.

13:28 19.09.2018

День фізкультури та спорту

   Незвичайно розпочався новий робочий день в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» у понеділок, 10 вересня 2018 року. Ще з самого ранку на шкільному подвір'ї було гамірно та весело.  До школи вчителі,  учні  та батьки прийшли у спортивному одязі.

16:30 11.09.2018

Мій батько - моя опора

Тато - це важливе слово в житті кожної людини. Воно звучить гордо й так само вагомо, як і мама.

15:40 11.09.2018

Профорієнтаційна робота

7 вересня 2018 року в Олеську ЗОШ І-ІІІ ст. завітала працівник центру зайнятості з профорієнтації Зелінська Галина Михайлівна. Вона провела з учнями цікаву бесіду на тему: «Актуальний вибір професії». По закінченні школярі задавали багато запитань.

15:17 10.09.2018

З Днем знань!

Перше вересня – це свято початку нового навчального року, білих бантів, вишиваних сорочок, і звичайно ж, першого шкільного уроку для багатьох дітлахів. Так, саме цей день – один з найбільш хвилюючих днів для всіх учнів, починаючи від найменших, які вперше ступають у доросле життя, і закінчуючи випускниками, перед якими вже через рік відкриються сотні шляхів і можливостей.

13:04 07.09.2018

Виховуємо патріотів України

6 вересня 2018 року на базі НВК «Буська ЗОШ Іст.-гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулося урочисте відкриття центру військово-патріотичного виховання молоді при Буському Будинку дитячої та юнацької творчості. Центр створено за ініціативи координаційної ради при Буській райдержадміністрації та підтримки відділу освіти. Мета створення центру – виховання любові до рідної землі, гордості за державу, готовність до захисту кордонів України, поглиблення знань старшокласників із військової справи, удосконалення вмінь стрільби з навчальної зброї.

12:55 07.09.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень