A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Новини

Незабутній День захисника Вітчизни

Теплого осіннього дня, 14 жовтня 2018 року, в День захисника Вітчизни, учні ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» відвідали місто Львів. Побували в музеях Івана Франка та Михайла Грушевського. Учні почерпнули багато цікавого про Михайла Грушевського, знаного галицького провідника, вченого, історика та професора української історії Львівського університету.

13:33 16.10.2018

«Козацькому роду – нема переводу»

Кожен рік, до свята Покрови та Дня захисника України, Дня українського козацтва, наша дружня шкільна родина ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» приймає поповнення. Учні 2-х класів стають козачатами. І цьогоріч це не виняток. На свято до учнів 2-А класу (класний керівник Ільченко І.П.) завітали Отаман і Писар (учні 6-А класу).

13:26 16.10.2018

Святкування Покрови Пресвятої Богородиці, козацтва та УПА

14 жовтня в Україні відзначають День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА та День захисника України. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості  в Україні запроваджено ці свята.

13:20 16.10.2018

Слава захисникам!

У День Захисника України громада села Переволочна разом з учнями школи вшанувала воїнів АТО: Підгірняка П.С., Мандибуру С.І., Гузара П.М., Чаплю С.В., Коваля О.М.

13:16 16.10.2018

Пишаємося героями…

До Дня захисника України учні  Балучинської ЗОШ  І-ІІ ступенів  готувалися заздалегідь: виготовляли власноруч  вітальні листівки, складали вітальні вірші. Адже всі учні школи знають захисників, які проживають у нашому селі.  Це Кузьма Богдан, молодший братик якого навчається в школі, Діжак Ярослав, Устяк Віктор. Ці молоді хлопці – справжні захисники України, адже всі вони були на сході України. Один з них – Кузьма Богдан  був на передовій. Сьогодні  всі напрацювання  учні відправили поштою для наших захисників.

13:15 16.10.2018

Добре діло

Добрих справ в учнів ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» багато. І одна із них – облаштування могил на міському кладовищі, присвячена  76–річниці УПА Добре діло – це невід'ємна частина життя пластуна. Головна відмінність доброго діла від простої справи – це відсутність будь-яких інших мотивів ніж лицарський вчинок. Добра справа не може бути оплачуваною чи то грошима, чи то подарунком. Так, 11 жовтня 2018 року, пластунки з гуртка "Мокоші" упорядковували могили: «Борцям за волю України», Лева Чачковського та отця Сильвестра Калиневича. На черзі упорядкування могили Богдана Чучмана.

13:12 16.10.2018

Святкування Дня захисника України

12 жовтня 2018 р. напередодні славного свята, ми, козаки та козачки НВК «Тур’янська ЗОШ І-ІІІ ст.», переглянувши фільм про історію творення війська України, усі гуртом  вирушили на спортивний майданчик, де поринули у вир Козацьких забав.

13:07 16.10.2018

МИ ЙДЕМО СВОЇМ ШЛЯХОМ

Учні ОЗНЗ «Буська ЗОШ І – ІІІ ст.№1» у п’ятницю 12 жовтня 2018 року, провели агітаційну роботу із населенням м. Буська. Пластуни школи роздали листівки із програмою заходів, присвячених 76 – річниці створення УПА. Учні закликали небайдужих бущан взяти участь у марші захисників України, який відбудеться 14 жовтня 2018 року у місті Львові.

13:20 12.10.2018

День захисника України

             З метою виховання в учнів патріотичних почуттів, вшанування мужності та героїзму захисників України 11 жовтня в Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було організовано виховний захід з нагоди Дня захисника України.

13:11 12.10.2018

Ми козацького роду діти

У неділю, 14 жовтня, наша країна відзначає День захисника України. В цей день відзначають одразу чотири свята та пам’ятні дні, пов’язані з різними історичними подіями. Свята встановлені  з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

13:04 12.10.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень